Sukapojau šonkaulius porcijomis.
Elektriniu smulkintuvu sukapojau, svogūną, baziliką, petražoles...
... sudėjau medų, garstyčių miltelius, sojos padažą, pipirus...
...dar kartą viską sumaišiau rankiniu blenderiu .
Gauta mase aptepiau šonkaulius, pasidariau ir salotas apie kurias rašiau "marguose pusryčiuose".
Nuvykę į vietą, sukūrėme ugnį ir pakabinome groteles gan aukštai virš degančių malkų, sudėjome mėsą ant jų, kad malkom degant jos po truputį rūkytųsi.
Ugniai silpstant, po truputį leidau žemyn, pavartant.
Praskrido balionas, siūlė gerti pepsikolą, bet mes turėjom alaus :)
Baigiant kept uždėjau pomidorų riekeles, bei po lapelį baziliko.
Gražu, skanu. Valgėm su salotomis ir aštria pomidorų tyre vietoj valdiško ketčiupo.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą