Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. rugsėjo 23 d., penktadienis

Jaučio uodegos troškinys

Gavau turguje jaučio uodegą...
 Sukapojau gabalėliais...
...apvoliojau miltuose...
...pakepinau keptuvėje..
Perdėjau i troškinimo puodą.
Pomidorus, papriką, čili pipirą, salierus, krapus...


....sudėjau į elektrinį smulkintuvą, susmulkinau. Pridėjau svogūną, išspaustą česnaką, likusius pomidorus....

...dar kartą susmulkinau.


Paėmiau paprikų padažą, jautienos ir grybų sultinius....


Užpyliau ant pakepintų jaučio uodegos gabalėlių, kartu su trintomis daržovėmis.Pridėjau čiobrelių, lauro lapų, rozmarino.
Pašoviau dviem valandom į orkaitę įkaitinta iki 180 laipsnių.


Po dviejų valandų išėmiau, pamaišiau, nuėmiau dangtį ir ir pašoviau dar valandai kad sutirštėtų padažas.
Rezultatas po valandos.
Rekomenduoju. Skanu labai.

3 komentarai:

  1. Dievinu "rabo de torro" ( ispaniškai: jaučio uodega), tokiame variante nevalgiau, bet panašiame...SUPER!!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man irgi nerealiai skanu, tik as troskinu apie 5 valandas (paskutiniu metu greitpuodyje 2 val.)

    AtsakytiPanaikinti