Ieškoti šiame dienoraštyje

2011 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Jautienos antrekotas su garnyru

Išverdam bulves, apverdam šparagine pupeles.
Jautienos antrekotą truputį paminkštiname kočėlu.

Keptuvėje įkaitiname aliejų, įdedame česnako skiltelę, rozmarino šakelę.
Apkepiname mėsą, maždaug po 5 min. iš abiejų pusių. Pabarstome druska ir šviežiai maltais pipirais.
Įsipilame šlakelį brendžio.
Užpilame ant kepsnio ir uždegame.
Mėsą išimame. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto.
Svieste pakepinamame bulves ir šparagines pupeles.
Viską sudedame į lėkštę. Palaistome keptuvėje likusiu skysčiu. Ant kepsnio uždedame gabalėlį žolelių sviesto.


Skanaus. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą